Kim Beekman. Foto Arjan Sluijs.
Kim Beekman. Foto Arjan Sluijs.

Top 2000 kerkdienst in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Dinsdag 12 december zijn medewerkers van de Top 2000 kerkdienst te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Tijdens deze uitzending vertellen Henk Elderson van de Fusion Acoustic Band , zangeres Kim Beekman,  ds. Henk-Jan Ketelaar en Levien de Kam over de organisatie, achtergronden en invulling van de Top 2000 dienst. Deze dienst wordt op zaterdag 30 december om 19.30 uur gehouden in de Triomfatorkerk. Vorig jaar was er veel belangstelling voor de eerste Top 2000 kerkdienst in Barendrecht.  Dit jaar is er tijdens de dienst live muziek van de Fusion Acoustic Band en Kim Beekman. Het thema is 'The Power of Love'. Nummers die ingezet gaan worden hebben inhoud en kunnen emotie, kippenvel of herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, andere gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. In de radio uitzending van 12 december is een muzikaal voorproefje van Henk Elderson en Kim Beekman te horen.
Tevens wordt in dit radioprogramma met Cynthia de Voogd vooruitgeblikt naar de Kerstmusical 'Kerst op z'n kop'. Deze musical wordt gespeeld door kinderen. De uitvoering is op zondag 17 december om 16 uur in Carnisse Haven.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19 tot 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant