Afbeelding

Concept Unie en Uitdaging bedanken vrijwilligers

Algemeen

BARENDRECHT - Concept Unie B.V. heeft de Barendrechtse Uitdaging zevenhonderd 'Complimentencakes' geschonken en honderden losse zakjes cakemix om vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in Barendrecht te bedanken voor hun belangeloze inzet voor de Barendrechtse samenleving.

Met deze traktatie heeft de Barendrechtse Uitdaging afgelopen vrijdag, samen met Rianne, Dennis en Marjan van Concept Unie, twaalf lokale stichtingen en hun vrijwilligers blij gemaakt. De vrijwilligers van Voedselbank Barendrecht, Present Barendrecht, Velerlei, Vrienden voor Vrienden, Speeltuinvereniging De Oranjetuin, stichting IJsselmonde-Oost, Hospice De Reiziger, De Toekomst, KijkopWelzijn, Dajong, Kleurrijk Barendrecht en Opnieuw & Co werden zo een beetje in het zonnetje gezet.

Concept Unie is een design- & productiebureau dat mooie, grappige en originele producten ontwikkelt voor bedrijven die zich richten op de consument. Zij werken vanuit Barendrecht met en voor gerenommeerde (internationale) bedrijven. De productie vindt plaats bij diverse sociale werkbedrijven in Nederland.

Ondernemers die, net als Concept Unie, vrijwilligers van lokale stichtingen willen bedanken kunnen relatiegeschenken, overgebleven kerstpakketten of andere items die leuk zijn om cadeau te doen doneren aan de Cadeautjesbank van de Barendrechtse Uitdaging. Zie voor meer informatie www.barendrechtseuitdaging.nl.

Advertenties uit de krant