Afbeelding

Cano zoekt baasje

Algemeen

BARENDRECHT - Helaas is de anatolische herder in bijna elke Nederlandse dierenopvang wel vertegenwoordigd. Ook in De Dierenstee wacht een hond van dit ras op een nieuw thuis. Het is Cano (spreek uit als Tsjano), een enthousiaste en vrolijke dame van nog maar een jaar oud. Ze zoekt eigenaar zoekt die, letterlijk en figuurlijk, stevig in zijn of haar schoenen staat. Cano heeft iemand nodig die haar structuur en leiding gaat geven. Ze is nog jong, maar moet ook nog een en ander leren. Voor Cano is het leven nu vooral een groot feest en dat houdt voor haar in: veel wandelen, rennen, speuren en spelen. Ze komt je echt uitnodigen om bijvoorbeeld trekspelletjes te doen en kan zich overal mee vermaken. Een cursus volgen met Cano is zeker aan te raden, dat zal ze geweldig vinden. Cano wil graag leren en ze heeft dat ook nodig; ze is een slimme en nieuwsgierige hond. Het speelse laat ze ook zien richting andere honden. Of het klikt met een soortgenoot, hangt echter mede af van het karakter van de andere hond.

Aan de lijn kan Cano met behulp van iets lekkers keurig naast je lopen, maar als ze ergens naartoe wil kan Cano ook flink trekken. Ook springt ze graag tegen je op. Daarom is, met haar formaat en onbehouwenheid, een baas die stevig in zijn schoenen staat dus belangrijk. Consequent en duidelijk zijn is voor Cano een vereiste, evenals voldoende tijd en aandacht. Cano is vooral een lieve hond met een zachtaardig karakter.

De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, 0186-655150, info@dierenstee.nl, www.dierenstee.nl. Openingstijden: maandag van 11 tot 15 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant