Afbeelding

Winterfeest Rijsoord in voorbereiding

Algemeen

RIJSOORD - De commissie van het Winterfeest voor verstandelijk beperkten gaat op volle kracht vooruit naar de veertiende editie. Organisatoren stichting Help Eens Een Handje, v.v. Rijsoord en de supportersvereniging, hebben het feest op papier al gereed. Zaterdag 2 maart zal om 11 uur het feest van start gaan.

De organisatoren benaderen de komende tijd de doelgroep via onder meer tehuizen in Ridderkerk, stichting Down Syndroom, Pameijer, Humanitas Barendrecht, Syndion en Philadelphia. De organisatie weet nog niet alle organisaties, dus komt graag in contact met vertegenwoordigers van andere instellingen.

Natuurlijk is het leuk als de gasten verkleed komen, maar dat is geen voorwaarde. Voor de gasten die zich wel verkleden stelt de organisatie een aantal prijzen beschikbaar. Het programma voor 2 maart is er één met livemuziek die voor een Hollandse sfeer zal zorgen. Diverse sponsoren zullen zorgen dat de gasten gratis dit feest kunnen bezoeken en er iets te drinken en te eten is. Zoals de pannenkoeken, die dit jaar door nieuwe sponsor De Pannenkoe worden verzorgd.

Vanuit de organisatie zijn er EHBO'ers aanwezig. Als gasten specifieke begeleiding nodig hebben, rekent de organisatie erop dan er een begeleider aanwezig is. De gasten zorgen via hun organisatie of zelf voor vervoer. Wie helemaal geen mogelijkheid heeft, kan contact opnemen met de organisatie van het feest. Graag voor 5 februari. Aanmelden voor het WinterFeest kan vanaf januari.

Advertenties uit de krant