Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto: Wim Lanser

Masha en de Beer in theater Het Kruispunt

BARENDRECHT - Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 27 januari komen ze ook naar theater Het Kruispunt in Barendrecht.

In 'Masha en de Beer Live!' heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal  maken van 'Masha en de Beer Live!' een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie. Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met de bezoekers op de foto te gaan in de foyer van het theater. 

Zondag 27 januari om 14 uur, bij theater Het Kruispunt, Middenbaan 111. Kaartprijs 19 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theaterhetkruispunt.nl of telefonisch via 0180 61 59 58. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/MashaendeBeer.

Meer berichten