Afbeelding

CDA met nieuwe website 'Altijd in de Buurt'!

Algemeen

BARENDRECHT – Sinds zondag is de nieuwe website online waarop Barendrechtse burgers kunnen zien wat het CDA voor hen doet. Overal zetten CDA'ers zich in voor de samenleving: in de gemeenteraad, op het provinciehuis, in het waterschap, op het Binnenhof en in het Europees Parlement.

,,Besturen doe je met het oog op morgen en voor daarna. Met het maken van plannen laat het CDA zien wat wij voor u doen. Op deze wijze bouwen wij aan #EenHeleGoedemorgen en dus aan uw toekomst'', aldus een woordvoerder.

CDA vindt het belangrijk dat al dat werk goed inzichtelijk wordt gemaakt en zo zichtbaar wordt voor de burger. Daarom is de nieuwe website gelanceerd. Op dit platform kan iedereen zien welke standpunten CDA heeft en waar het in de buurt en regio aan werkt. Zo wordt bijvoorbeeld zichtbaar hoe CDA van de provincie Zuid-Holland en CDA-Barendrecht samen optrekken om meer betaalbare woningen voor elkaar te krijgen. Men kan op de website zijn postcode invullen om te zien waar lokaal aan wordt gewerkt. Zie eenhelegoedemorgen.cda.nl en altijdindebuurt.cda.nl.

Advertenties uit de krant