Logo deschakelbarendrecht.nl

Steun een goed doel en win een prijs

BARENDRECHT - Tweedeklassers van Calvijn Groene Hart organiseren acties om geld op te halen voor het Kiwanis Kinderfeest. De opbrengst van dat feest is bestemd voor stichting Pipa en De Kleine Duiker.

Naast een eerder bij Albert Heijn gehouden emballage-actie en de nog lopende lotenverkoop, hebben de leerlingen een crowdfundingsactie opgezet, waarbij de eerste twintig donateurs die minimaal tien euro doneren een vrolijk T-shirt en twee strippenkaarten voor het Kinderfeest in de wacht kunnen slepen. Wie de goede doelen wil steunen en zo'n prijs wil bemachtigen, kan doneren via www.gofundme.com/kiwanis-kinderfeest.

Het Kiwanis Kinderfeest vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10 tot 17 uur bij De Kleine Duiker. Met de opbrengst hoopt stichting PiPa een 'horecaparasol' aan te kunnen schaffen, zodat de kinderen niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk bescherming kunnen krijgen. De Kleine Duiker wil graag nieuwe speeltoestellen laten plaatsen, die ook geschikt zijn voor mindervalide bezoekers.

Natuurlijk hopen de organiserende partijen, Kiwanis, De Kleine Duiker en Calvijn Groene Hart, niet alleen op een grote opkomst, maar ook op een donatie.

Meer berichten