Logo deschakelbarendrecht.nl
Tante T en Remy kijken uit naar de voorstelling op 3 oktober! (foto Ruben Gouman)
Tante T en Remy kijken uit naar de voorstelling op 3 oktober! (foto Ruben Gouman) (Foto:)

De Speelfabriek zaterdag in De Baerne

BARENDRECHT - Aanstaande zaterdag organiseert CultuurLocaal in De Baerne weer een voorstelling van De Speelfabriek. In deze leuke kindervoorstelling van Tante T kunnen kinderen zelf verhalen verzinnen en die dan samen uitspelen. Deze keer komt Remy op visite met zijn poppen en pianist Hans Cok begeleidt alle avonturen met leuke muziek.

De opzet van de voorstelling is aangepast aan de corona-regels. Voorheen konden ook ouders meedoen, maar die krijgen nu een plekje waar ze de hele voorstelling blijven zitten. Ook is het toegestane aantal bezoekers wat lager.
Henk Elderson, coördinator bij CultuurLocaal, is blij dat de voorstelling wel doorgaat. “Bij CultuurLocaal zijn normaal gesproken het hele jaar door uitvoeringen en andere evenementen voor leerlingen, ouders en andere belangstellenden. Dat zien we echt als een belangrijk onderdeel van onze activiteiten als muziekschool. Nu gaat het meeste daarvan niet door, omdat we de uitvoeringen niet op een veilige manier kunnen organiseren. De Speelfabriek is voor kinderen van 4 tot 8 jaar. In die leeftijd is er weinig besmettingsgevaar. Door de volwassenen op veilige afstand van elkaar om het speelvlak te plaatsen, kunnen we het risico verder verkleinen. Bovendien zijn door middel van online reserveren en betalen vooraf de contacten aan de deur minimaal.”

Dat Barendrecht De Speelfabriek waardeert blijkt wel uit het feit dat alle beschikbare plaatsen inmiddels gereserveerd zijn.

Voor inlichtingen over CultuurLocaal kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven voor lessen kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten