St. Augustinuskerk.
St. Augustinuskerk.

De Kruisweg en Paaswake in de Augustinuskerk meebeleven vanaf huis

Algemeen

BARENDRECHT - Belangstellenden kunnen de Kruisweg en de Paaswake in de Augustinuskerk thuis meebeleven. 

“Op Goede Vrijdag (2 april) herdenken we in de St. Augustinuskerk het lijden en sterven van Jezus Christus, en op Paaszaterdag (3 april) vieren we met elkaar Zijn verrijzenis uit de dood. Beide diensten kunt u van huis meebeleven via de livestream. 

Op Goede Vrijdag bidden we om 15.00 uur de kruisweg. De kruisweg verbeeldt de lijdensweg van Christus vanaf zijn veroordeling door Pontius Pilatus tot aan zijn graflegging. Hierbij gaat Desiree van der Hijden voor. We volgen samen met de jongeren van Op Blote Voeten op hun geheel eigen wijze Jezus’ weg langs de 14 staties van de kruisweg. Vanwege de coronamaatregelen kunnen daar maar weinig mensen bij aanwezig zijn. Daarom wordt deze viering gestreamd, zodat je ook vanaf huis de kruisweg mee kan bidden. Door iets voor 15.00 uur in te schakelen voel je je verbonden met anderen in gebed. De link naar de kruisweg op Goede Vrijdag is: https://youtu.be/NbFqNiWq-Tc.

Ook de viering van de Paaswake op Paaszaterdag is te volgen via een livestream. Hierbij gaat Urbanus Kioko voor. Als teken van hoop en een nieuw begin ontsteken we de nieuwe paaskaars en hernieuwen we onze doopbeloften De Paaswake begint om 19.00 uur en is live te volgen via de link: https://youtu.be/Wx3ZHutyoP8.. “

St. Augustinusparochie, Adrie Verhoeven,

Advertenties uit de krant