Afbeelding

Gastouderopvang ‘de Dubbeldekker’ steunt Twins on Wheels

Algemeen

BARENDRECHT – De kinderen van Gastouderopvang ‘de Dubbeldekker’’ hebben een cheque van 1000 euro overhandigd aan de tweeling Thomas Orri en Arnar-Jan.

Thomas Orri en Arnar-Jan wonen in Barendrecht en zijn 10 jaar oud. Zij hebben als enige in Nederland de zeldzame spierziekte Limb girdle spierdystrofie type IIQ. Het is een progressieve spierziekte wat inhoud dat hun spierkracht steeds meer zal verminderen.
Hun huis moet dringend verbouwd en aangepast worden met een huislift, zodat de jongens zelf met de rolstoelen naar boven kunnen gaan. Ook de badkamer zal aangepast moeten worden met een tillift. Dit alles kost heel veel geld.

Daarom is gastouder Rianne den Dekker een bakaktie begonnen. Samen met haar kindjes van gastouderopvang ‘de Dubbeldekker’ werd er in twee maanden tijd koekjes, brownies, eierkoeken, cakejes, en taarten gebakken. Door de baksels te verkopen hebben ze het streefbedrag van 1000 euro behaald.

“Via deze weg willen zij alle kopers bedanken en Bakker Klootwijk, Boon’s markt en Egg-Selent voor het sponsoren”, zegt Rianne.

Wie de familie ook wil steunen kan een gift overmaken naar Stichting Twins on Wheels. Het rekeningnummer is:
NL 82 INGB 0008550937

Zie ook de inzemelingsactie:

https://www.gofundme.com/f/help-de-tweeling-aan-een-aangepast-huis

Advertenties uit de krant