Arie Visser in de boekwinkels van de Middenbaan.
Arie Visser in de boekwinkels van de Middenbaan.

Arie Visser maakt mini-tournee over Middenbaan

Algemeen

BARENDRECHT – Auteur Arie Visser maakt zaterdag 20 april een ‘mini-tournee’ over de Middenbaan. Hij signeert zijn nieuwe boek De Terugkeer op twee plaatsen.

De Terugkeer zit vol wendingen en verrassingen van de twee tegenpolen, de arrogante Amsterdamse yup Ronald-Jan en Rotterdamse streetwise Surinamer Ricardo.

In de boeken van Visser worden dagelijkse zaken aangegrepen die uit de hand lopen. Dit verhoogt de geloofwaardigheid. Leg daarnaast de karakters van de hoofdpersonen en je voelt mensen van vlees en bloed op elke pagina. Een relatie die stroef verloopt, een dochtertje op de lagere school die oma mist, een vriendin die een duikschooltje runt en toeristen het hoofd moet bieden, de chantage waar beide mannen in belanden maar waar ze over moeten zwijgen tegenover hun familie en partners…

Ook bij dit boek lukt het de schrijver om alle draadjes - van de verschillende verhaallijnen - aan het einde weer bij elkaar te laten komen. En zoals gewend van Visser eindigt het boek met een knipoog en een happy end.

Arie Visser presenteert zijn boek van 10 tot 12 uur bij Primera Barendrecht centrum , Middenbaan 54. Van 12.15 tot 14 uur is hij bij The Read Shop Barendrecht, Middenbaan 82.

Advertenties uit de krant