Afbeelding

Jays’s opent tweede vestiging op ‘t Vlak

Algemeen

BARENDRECHT – Op ’t Vlak verricht wethouder Lennart van der Linden zaterdag 20 april om 13 uur de officiële opening van de tweede locatie van Jaya’s in Barendrecht.

De wethouder opende ook de eerste vestiging, in Carnisse Veste. “We zijn inmiddels 20 maanden verder en Jaya’s is een begrip geworden in Carnisselande. Onze missie om de hotspot van Barendrecht te worden is voor de wijk Carnisselande geslaagd. We zijn een ontmoetingsplek geworden voor jonge mensen, oudere bezoekers en gezinnen met kinderen. Daarnaast zien we een toename van zelfstandigen die hun zakelijke activiteiten (onder het genot van een kopje koffie) bij ons doen. In oud Barendrecht moet de brug nog geslagen worden, daarom is het hoog tijd om Jaya’s ook in dit gedeelte van Barendrecht te introduceren”, vertelt eigenaar Khalid Kassrioui.

Voor Khalid Kassrioui is het centrum van Barendrecht bekend terrein. “Ik ben geboren aan de Linge in de wijk Noord, daarom is het openen van deze locatie extra speciaal voor mij. Maar nog belangrijker vind ik het door ontwikkelen van ons winkelcentrum aangezien deze de laatste jaren een verpaupering lijkt in te gaan.”

Hij wil met Jaya’s ’t Vlak ‘een positieve boost’ geven. “Hét gezicht van het centrum verdient een uitnodigende en sfeervolle plek waar je elkaar kunt ontmoeten of juist lekker tot jezelf kunt komen. Alvast een voorproefje op wat komen gaat rondom het Vlak gezien de metamorfose die deze herfst gepland staat.”

“We zullen regelmatig activiteiten organiseren voor jong en oud. Zo hebben we een echte kidscorner waar we baking workshops zullen geven voor kinderen. Je kunt Jaya’s ook boeken voor bijvoorbeeld een hight tea of babyshower.”

Jaya’s is eind maart ‘soft’ open gegaan om nieuwsgierige passanten alvast een kijkje te laten nemen en kennis te laten maken met ons aanbod. Het assortiment bestaat uit Bubble Tea en ijs van De IJsnerds. Koffie, panini’s en kipgrillworst van de slager zijn ook aan ’t Valk beschikbaar. Nieuw in het assortiment zijn de Schmidt Zeevis broodjes. Tenslotte is de samenwerking met Dudok uitgebreid. “We zijn de officiële Pick up point en bezorger van Dudok Barendrecht geworden. De winkelactiviteiten aan de Trondheim tegenover de Ikea zullen wij voortaan op ons nemen, dus trouwe en nieuwe klanten van Dudok kunnen voortaan bij ons terecht”, aldus Khalid Kassrioui.

De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 10 tot 21.30 uur op vrijdag en zaterdag 10 tot 22.30 uur en op zondag van 12 tot 21.30 uur.

Advertenties uit de krant