Afbeelding
Ingezonden mededeling

De voordelen van zonwering zonder elektrische aansluiting

Algemeen

Tijdens zwoele zomerdagen houden screens je huis koel, zonder dat je veel extra uitgeeft aan je energieverbruik en zonder dat je het milieu extra belast. 

Ben jij dus op zoek naar zonwering voor de buitenkant van het raam, die ook zonder een elektrische aansluiting haar werk doet? Dan zijn de screens van Sunwise precies wat jij zoekt. In dit artikel lees je meer over de voordelen van zonwering met zuignappen, zonder elektrische aansluiting.

Wat zijn de voordelen van zonwering zonder aansluiting?

Zonwering zonder elektrische aansluiting:

Is relatief goedkoop;Doet ook tijdens een stroomstoring zijn werk;Heeft geen impact op je energierekening;Belast het milieu niet;Houdt je huis tot wel acht graden koeler;Biedt bescherming tegen zonlicht, zonder dat het in huis te donker wordt;Kan zowel buiten als binnen worden geplaatst.

Betaalbaar en duurzaam

Elektrische zonwering is best prijzig. Je betaalt namelijk niet alleen voor de aanschaf en de installatie, maar krijgt ook de energie die je extra verbruikt voor je rekening. De goedkope screens met zuignappen van Sunwise bieden een uitstekend alternatief om op deze uitgaven te besparen. Je kunt deze zonwering zelf binnen tien minuten installeren en in de winter haal je de zonwering makkelijk los en berg je die eenvoudig op. 

Waarom de screens van Sunwise?

Niet alle doeken zijn geschikt als zonwering. De screens van Sunwise zijn op verschillende punten getest en gecertificeerd met onder andere een M1 en B1 certificaat voor de brandvertragende eigenschappen. Ook voldoen Sunwise-screens aan verschillende normeringen en kwaliteitsstandaarden, zodat je zeker weet dat je altijd zonwering van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. 

Flexibiliteit in installatie en gebruik

Een van de grootste voordelen van zonwering zonder elektrische aansluiting is de flexibiliteit die het biedt in installatie en gebruik. Omdat de screens van Sunwise geen elektriciteit nodig hebben, kun je ze eenvoudig overal plaatsen waar je bescherming tegen de zon nodig hebt, zonder rekening te hoeven houden met stopcontacten of bedrading. Dit maakt ze ideaal voor verschillende situaties, zoals huurwoningen waar permanente aanpassingen niet mogelijk zijn, of voor buitenruimtes zoals terrassen en balkons waar geen elektrische aansluiting beschikbaar is. Wil je meer weten? Bezoek dan de website van Sunwise!

Advertenties uit de krant