Het Sportgala in 2023.
Het Sportgala in 2023.

Sportgala en Jeugdhuldigingen 2023-2024

Algemeen

BARENDRECHT – Op donderdag 27 juni viert Barendrecht in BLOK0180 een feestje met alle jeugdkampioenen tot en met 14 jaar tijdens de gemeentelijke jeugdhuldigingen van 2023-2024. Een dag later is het tijd voor een galajurk of smoking voor alweer de 45e editie van het Sportgala, dit jaar wederom te bewonderen in Theater het Kruispunt. 

Wethouder Margo Stolk roept sportaanbieders op om iedere sportprestatie op waarde te schatten en vindt ‘meedoen belangrijker dan winnen’. Het Sportgala staat erom bekend dat mensen die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd gehuldigd worden.

De organisatie van het Sportgala, de Buurtsportcoach, het Sportcafé en gemeente Barendrecht, roept de Barendrechtse samenleving op bijzondere sportprestaties aan te melden. Iedere prestatie is er één om trots op te zijn!

Het aanmelden van jeugdkampioenen is mogelijk via de website www.kijkopwelzijn.nl/jeugdhuldigingen, het aanmelden van genomineerden voor het Sportgala kan via: www.kijkopwelzijn.nl/sportgala.

Op beide websites staan de voorwaarden en leeftijd waar een (jeugd)kampioen aan moet voldoen.

De uiterste aanmelddatum voor het aanmelden van jeugdkampioenen is 10 juni. Het aanmelden van kandidaten voor het Sportgala kan tot 17 juni. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle genomineerde kandidaten en adviseert het college van burgemeester en wethouders over de winnaars.

Advertenties uit de krant