Afbeelding
Foto:

Willemijn: motivatie

Column Column

Nog maar een maand en de tijd voor het aanmelden voor kunstacademies is voorbij. Ik kijk er enorm naar uit want ik ben het inmiddels een beetje zat aan het worden. 

Nu ik aangenomen ben bij de academie van Arnhem is mijn motivatie aan het verzwakken, ook al heb ik hem hard nodig want ik wil eigenlijk wat dichter bij huis aangenomen worden. Het vooruitzicht van een kamer moeten vinden is stressvol aangezien ik nog niemand heb horen zeggen dat het makkelijk was. Dus ik probeer nu  al mijn energie te geven aan de thuisopdrachten voor de academies in Breda, Den Bosch en Rotterdam. De energie is werkt alleen nog niet echt mee. De thuisopdrachten zijn namelijk best moeilijk en vragen een hoop van me. Ik ben halverwege de thuisopdrachten voor Breda, en hoop dat wanneer ik hem inlever ik niet te laat ben, en dat de academie al vol zit. 

Voor de rest probeer ik mezelf te motiveren door te denken aan alles wat ik kan doen in de maanden na april. De zeeën van tijd, daar kijk ik erg naar uit. Ik ben van plan om eindelijk de dingen te kunnen creëren die ik wil, zonder te hoeven nadenken of het goed genoeg is voor mijn portfolio of voldoet aan de thuisopdracht. Daarnaast ga ik op vakantie met vrienden in juni, en ik kan niet wachten.

Advertenties uit de krant