Afbeelding

Corporelle viert feest: van eenmanszaak naar familiebedrijf

Nieuws

BARENDRECHT - Afgelopen juli is het alweer twintig jaar geleden dat Jolanda de deuren van haar pedicuresalon Corporelle opende in Rotterdam. Al snel daarna behaalde zij haar diploma voor schoonheidsspecialiste. In 1999 verhuisde de salon naar Barendrecht.

Vanwege het succes van de salon was er behoefte aan een extra pedicure. Om die reden deed haar man Piet in 2001 als pedicure zijn toetreden in de salon. Ondertussen is hij ook medisch pedicure. Dit houdt onder andere in dat cliënten met diabetes hun pedicurebehandeling vergoed kunnen krijgen via de zorgverzekeraar. In 2010 is ook oudste dochter Angelique toegetreden in de salon. Zij is werkzaam als pedicure.

Het succes houdt aan en daarom is Corporelle in juli weer uitgebreid. Het laatste lid van het gezin, jongste dochter Sarina, heeft haar intreden genomen in de salon. Zij is werkzaam als schoonheidsspecialiste. Door deze uitbreidingen is de salon iedere werkdag geopend van 8.30 tot 22 uur en zaterdag van 8.30 tot 13 uur.
In de salon worden de volgende specialistische behandelingen gegeven: pedicurebehandelingen (vergoeding mogelijk voor diabetische en reumatische voet); schoonheidsbehandelingen, permanent ontharen door middel van ipl (vergoeding mogelijk door zorgverzekeraar), Dermapen (geschikt voor onder meer acnélittekens, rimpels, littekens, huidverslapping), peelingen en het verwijderen van pigmentvlekken / ouderdomsvlekken via de YAG-laser.
Kortom: salon Corporelle biedt een veelzijdig aanbod aan behandelingen en gediplomeerde specialisaties. Op www.corporelle.com staat meer informatie over de mogelijkheden van dit familiebedrijf. Neem snel een kijkje op de website of maak een afspraak via 0180-629226. De salon is gevestigd aan Swarttouwhaven 2 te Barendrecht (Gaatkensplas).

Advertenties uit de krant