Afbeelding

Terras Humanitas geopend

Algemeen

BARENDRECHT - Het Terras van Humanitas Inclusief is op woensdag 13 juli officieel geopend. Burgemeester Van Belzen opende het terras tijdens een Zweeds borreluur door een toast uit te brengen op deze nieuwe werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Groot feest
Het was een groot feest. Ikea Barendrecht zorgde voor heerlijke Zweedse hapjes en drankjes, DJ Mehdicine verzorgde de muziek en voor de kinderen was er een luchtkasteel.
Veel mensen kwamen kennis maken met het nieuwe terras en er werd enthousiast gereageerd op de medewerkers die voor de eerste keer op voortreffelijke wijze de gasten ontvingen met een hapje en een drankje.
Het terras voorziet enerzijds aan een behoefte om het Middeldijkerplein gezelliger te maken, maar wil anderzijds vooral ook de mensen die bij Humanitas Inclusief werken een mooie en zinvolle dagbesteding bieden waarbij zij een volwaardige plek in de samenleving hebben.

Het terras is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van Renate Buik die veel sponsors heeft gevonden die een steentje wilden bijdragen om van het terras een succes te maken.
Het terras is geopend bij mooi weer van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant