Afbeelding

Klassieke auto's gezocht

Algemeen

De Riverside Car Classic is op zoek naar eigenaren van klassieke auto's. De Riverside Car Classic is een klassieke rit voor auto's van 35 jaar en ouder in de Drechtsteden en omstreken. De rit wordt gehouden op zaterdag 10 september, de startplaats is Dordrecht.

De rit wordt georganiseerd door Car2Business. Het idee voor een klassieke rit ontstond eind april, met als gedachte dat er voor ongeveer vijfduizend bezitters van klassieke auto's zoiets niet is in de regio. Daarom wil de organisatie met Riverside Car Classic bezitters van oude auto's bij elkaar brengen voor een luxe verzorgde dag. "Het motto van Riverside Car Classic is ontspannen rijden, culinair genieten, informeel ontmoeten. We willen een brug slaan tussen een mooie toertocht en het leggen van contacten; privé en zakelijk", aldus Harry Eskes, een van de oprichters.

De tocht die is uitgezet is schitterend. Bovendien wordt er onderweg gestopt voor een lunch en worden er diverse prijzen uitgereikt voor bijvoorbeeld de beste auto of de leukste kleding. Bezitters van een klassieke auto kunnen zich aanmelden op www.car2business.nl. De inschrijving sluit uiterlijk vrijdag 12 augustus. Kosten voor deelname is 175 euro voor een auto met twee personen.

Advertenties uit de krant