Afbeelding

Startersbridge bij B.C. Sans Atout

Algemeen

BARENDRECHT - Voor het komende seizoen wordt, bij voldoende belangstelling, door B.C. Sans Atout op maandagavond weer een cursus startersbridge gegeven. Die start op maandag 18 september om 19.30 uur en wordt gehouden in het Dalton Lyceum te Barendrecht.

Bridge een sport is voor jong en oud. Iedereen kan het leren. Het brengt je in contact met andere mensen en houdt je geestelijk scherp. Om het leren leuker en makkelijker te maken heeft de Nederlandse Bridge Bond startersbridge ontwikkeld. Dit is een manier om bridge te leren waarbij de nadruk ligt op meteen spelen.

B.C. Sans Atout is al zeventig jaar een gezellige bridgeclub met circa 250 leden. Voor sommige mensen is het gezelligheidselement het belangrijkste. Anderen willen zich graag ontwikkelen en door oefening steeds beter gaan spelen. Binnen de vereniging is voor beide groepen ruimte. Via promotie en degradatie speelt iedereen tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Meer informatie over de cursus vindt men op www.nbbportal.nl/club/16008/. Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Henny de Raaij via 0180-690109 of Leen Kuyper via 0180-612016. Of stuur een e-mail naar sansatout@kpnmail.nl.

Advertenties uit de krant