Afbeelding

Inspiratie delen in Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - In Bibliotheek Het Kruispunt staan acht presentatieblokken met kleine vitrines waarin Barendrechters met anderen kunnen delen wat hen inspireert en fascineert.

De huidige tentoonstelling is zeer divers: Myra van de Korput toont haar designhoeden, Maaike Bakker heeft een boek geschreven over haar jeugd in Barendrecht en laat oude foto's zien, er is informatie over Bas Romeijns oude video's van Barendrecht en over de Cuisine Culinaire. Bibliotheekmedewerker Eline laat een collectie oude jeugdboeken zien en de Wereldwinkel Barendrecht heeft een presentatie gemaakt over Fair Trade met bronzen beelden uit Burkina Faso. De bibliotheek sluit hier met haar boekencollectie bij aan.

Wie anderen ook wil laten weten wat hem of haar inspireert of bezighoudt, kan met de medewerkers van de bibliotheek in gesprek. De kleine exposities wisselen voortdurend. Zo is er steeds weer iets anders te zien dat mensen inspireert, stimuleert en verbindt. Zie ook www.debibliotheekaanzet.nl en facebook.com/aanzetbarendrecht.

Advertenties uit de krant