Foto Astrid Potuijt
Foto Astrid Potuijt De kinderen van Jeroen Gebben

Afscheid wethouder Jeroen Gebben

Algemeen

BARENDRECHT -  Vanmiddag werd er afscheid genomen van de vertrekkende wethouder Jeroen Gebben met een receptie en een aantal toespraken in het gemeentehuis. Het was aardig druk met collega's en belangstellenden. Burgemeester Jan van Belzen sprak vol lof over Gebben. Hij somde een aantal hoogtepunten op uit de carrière van Gebben als wethouder en daarin kwam naar voren dat hij een goede teamspeler was, een fijne bestuurder en open stond voor alle mensen. ,,Jeroen ging gesprekken aan. Of het nu jongeren waren met een joint in hun handen of bestuursleden met hoge functies, dat maakte hem niet uit." Tot slot liet de burgemeester nog weten dat de medewerkers hem gaan missen.

Gebben wilde in plaats van cadeaus graag een bijdrage voor de stichting Jarige Job. Daar gaven veel mensen gehoor aan. Desondanks kreeg hij toch een mooi shirt cadeau.

Wethouder Jeroen Gebben wordt per 15 september de nieuwe Voorzitter van het College van Bestuur van de Edudelta Onderwijsgroep. Hij zal op 15 september officieel aftreden als wethouder en de nieuwe wethouder Leon van Noort zal deze avond tijdens de raadsvergadering, benoemd worden.

Gebben was vier jaar gemeenteraadslid voor de VVD en daarna vijfenhalf jaar wethouder.

Foto Astrid Potuijt
Foto Astrid Potuijt
Foto Astrid Potuijt
Foto Astrid Potuijt

Advertenties uit de krant