Afbeelding

Florensis is terug op Koningsmarkt en Fancy Fair

Algemeen

REGIO - Na twee jaar afwezigheid vindt de Florensis Fancy Fair, met verkoop van planten, weer plaats op zaterdag 11 mei.

Als onderdeel van haar duurzaamheidsbeleid vindt Florensis het belangrijk te kunnen bijdragen aan de samenleving rondom haar productie- en verkooplocaties in binnen- en buitenland. Nieuw dit jaar is dat de volledige opbrengst gaat naar lokale goede doelen van de productielocaties in Afrika en in Nederland.

“Zo willen we de stichting ‘Vier het Leven’ steunen. Zij bestrijden de eenzaamheid onder ouderen in Nederland door o.a. te zorgen dat ouderen mee uit genomen worden naar hun favoriete theater, museum, muziekvoorstelling etc. Maar ook het Leger des Heils bestrijdt eenzaamheid door o.a. tweemaal per maand een drie-gangen menu voor daklozen gasten te serveren. Daarnaast steunen we ook het Daniel den Hoed Fonds in de strijd tegen kanker”, legt men bij het bedrijf uit.

Op de Fancy Fair kunnen bezoekers tegen voordelige prijzen eersteklas plantmateriaal aanschaffen. Naast de jonge planten (‘pluggen’), hanging baskets en gevulde potten van Florensis zelf, zijn er snijbloemen en een grote verscheidenheid aan ‘volwassen’ planten te koop. Deze planten zijn ter beschikking gesteld door toeleveranciers en relaties van Florensis.

Naast de plantverkoop is er een Rad van Avontuur, met mooie prijzen die ook door sponsoren ter beschikking zijn gesteld. Tot slot wordt ook de inwendige mens niet vergeten en bestaat de mogelijkheid om in een gezellige setting wat te drinken en eten.

Op zaterdag 11 mei tussen 8 en 14 uur is de Fancy Fair open aan de Langeweg 85 in Hendrik-Ido-Ambacht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en bezoekers kunnen pinnen.

Koningsdagmarkt

Op zaterdag 27 april staat Florensis ook weer op de Koningsdagmarkt in Barendrecht. Met de verkoop van jonge plantjes en hangpotten kan de bezoeker dit fleurige plaatje op de bekende plek vooraan op de markt niet missen.

Benieuwd naar al de goede doelen van de Fancy Fair? Lees meer op onze website: https://go.florensis.com/fancyfair2024

Advertenties uit de krant