Afbeelding

Maatje op maat

Algemeen

BARENDRECHT - Altijd al een ander willen helpen? Word vrijwilliger bij "Maatje op maat" van KijkopWelzijn. Deze week is er meer dan gemiddeld aandacht voor eenzaamheid. Maar dit stopt niet op 2 oktober. Bij KijkopWelzijn zijn ze op zoek naar Barendrechters die af en toe een uurtje aan een mede Barenrechter willen besteden. Die paar uurtjes per week of maand kunnen echt het verschil maken. Maatje zijn is niet ingewikkeld, het is vooral een moment van samenzijn. Dat kan een bezoek met een kopje koffie zijn, een keer wandelen met iemand die niet meer alleen de deur uit gaat, iemand bezoeken waavan de partner is overleden of bijvoorbeeld kleding kopen met een mevrouw.

Van bestaande maatjes horen ze veel enthousiaste verhalen. Zij halen veel voldoening uit deze manier van vrijwilligerswerk en doen mensenkennis en werkervaring op. Het project wordt professioneel ondersteund vanuit KijkopWelzijn. Maatje worden of wat meer informatie? Neem contact op met Hilde Fortes via telefoon: 0180-691802 of e-mail: h.fortes@kijkopwelzijn.nl

Meer informatie over het programma: www.kijkopwelzijn.nl/laatste nieuws. Bellen kan ook! 0180-626400 (vraag naar Marsha Rietbergen of Miranda Groen).                

Advertenties uit de krant