Sylvia Zaatman begint voor zichzelf in Praktijkcentrum Carnisse.
Sylvia Zaatman begint voor zichzelf in Praktijkcentrum Carnisse. Foto: Leonie Gravesteijn

Opening De Acupunctuur Praktijk

Algemeen

BARENDRECHT - De Acupunctuur Praktijk opent 2 januari in Praktijkcentrum Carnisse aan Middeldijkerplein 3a. Sylvia Zaatman start hier haar eigen praktijk, na een paar jaar met haar man in Dordrecht te hebben gewerkt.
Na een stage in China in 2014 is zij afgestudeerd als acupuncturist en vervolgens gestart met de opleiding Chinese kruiden. Daar is Sylvia bijna mee klaar. Ook heeft zij een opleiding Sportacupunctuur gedaan, al veel gebruikt in de Amerikaanse sportwereld ter behandeling van blessures en preventief.
Chinese geneeskunde heft belemmeringen op en brengt lichaam, geest en stemming weer in balans. Hierdoor voel je je prettiger, pijnklachten verminderen, slaap je beter en voel je je minder vermoeid. Daarnaast is Sylvia gespecialiseerd in vrouwenklachten, zoals menstruatieproblemen, overgang, kinderwens, begeleiding van zwangerschapsklachten zoals misselijkheid, stuitligging, vermoeidheid en inleiden van de bevalling. Ook het weer reguleren van lichaam en geest na de bevalling is een thema, zoals het verbeteren van rugklachten, borstvoeding en postnatale depressie behandelen.
Op de website staan nog veel meer behandelbare klachten: www.deacupunctuurpraktijk.com. Wie al een tijdje met klachten loopt maar niet weet of ze te behandelen, kan mailen naar info@deacupunctuurpraktijk.com. Een whatsapp of telefoontje kan naar 0611443093, het nummer van Sylvia. Online een afspraak of intake boeken kan via de website. Voorlopig start Sylvia op maandagmorgen en donderdagmiddag, maar in overleg kan dat gewijzigd worden. Sylvia hoopt snel te kunnen uitbreiden.
Zaterdag 3 februari is er een open dag in Praktijkcentrum Carnisse. Dan is er van 11 tot 15 uur dus ook open dag bij De Acupunctuur Praktijk. Er zijn films, demonstraties en men kan een afspraak maken voor een gratis intake.

Advertenties uit de krant