Afbeelding

Arnoud Proos in Gemeenteloket

Algemeen

BARENDRECHT - Arnoud Proos (33) werkte ruim vijf jaar als voorlichter voor de Tweede Kamerfractie van SGP in Den Haag en leerde de landelijke politiek van die kant kennen. Vorige week donderdag werd hij officieel benoemd tot wethouder van gemeente Barendrecht. Vanavond, donderdag 21 juni, vanaf 19 uur is hij te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket.

Proos studeerde Communicatie & Public Relations aan Christelijke Hogeschool Ede. In zijn huidige woonplaats Bodegraven was hij betrokken bij de lokale politiek. Zo begeleide hij daar twee keer de verkiezingscampagne en stond hij als raadsopvolger van SGP Bodegraven-Reeuwijk op de lijst. Proos hoopt met zijn gezin naar Barendrecht te verhuizen.

Wie is wethouder Proos? Wat is zijn indruk tot nu toe en hoe gaat hij Barendrecht de komende tijd leren kennen? Welke doelen stelt hij zichzelf als wethouder? Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over politiek en gemeentelijke actualiteiten in Barendrecht. Het programma is elke donderdag te beluisteren op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), of via de app of website van Exxact Barendrecht. Meer informatie en eerdere uitzendingen zijn te vinden op www.exxact.nl/gemeenteloket.

Advertenties uit de krant