Afbeelding

Jeugd Harmonie collecteert

Algemeen

BARENDRECHT - Twintig jeugdleden van Harmonie Barendrecht hebben vrijdag 1 juni onder begeleiding van een aantal ouders gecollecteerd voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. Hierbij zetten ze zich eens op een andere manier in voor de vereniging dan de gewoonlijke muzikale optredens.

Helaas viel er wat regen, maar daar waren deze kanjers niet door uit het veld te slaan. Toen ze terug kwamen in Het Trefpunt stonden daar grote stapels pannenkoeken klaar en werd het collecteren feestelijk afgesloten.

Harmonievereniging Barendrecht dankt alle leden en ouders die zich voor deze actie hebben ingezet, maar uiteraard ook alle gulle gevers. De opbrengst was door dit nieuwe initiatief een derde groter dan vorige jaren, omdat veel meer wijken bereikt konden worden. De vereniging is blij met de opbrengt en wil daar weer een aantal leuke muzikale activiteiten van organiseren.

Wie lid wil worden van deze actieve vereniging, kan mailen naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of voor inlichtingen bellennaar secretaris Maria Prooi via 0642412638. Zie ook www.harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant