Afbeelding

Wielerronde bij Exxact

Algemeen

BARENDRECHT – 'Met Gorter aan Tafel' is donderdag 12 juli van 20 tot 21 uur weer te horen bij Exxact Barendrecht. Deze keer is de gast aan tafel Fred Meeuwissen, een van de organisatoren van Wielerronde Barendrecht. Zaterdag 21 juli vindt de 48e wielerronde plaats, waarvan Fred Meeuwissen al twintig jaar in de organisatie zit.
Tijdens de uitzending vertelt Fred wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van de wielerronde. Dit jaar is de VIP-ruimte in MFA Kruidentuin. Een plek waar de renners zich kunnen verkleden, opfrissen en een drankje doen.

Op het plein is vertier voor de kleintjes. Ook dit jaar is er weer een horecaplein waar de bezoekers van het evenement een drankje, ijsje, broodje of patatje kunnen halen. Om kwart over vier begint de belangrijkste koers van de elite amateurs. Rond deze tijd is het altijd druk rond de baan. Maar de koersen van de sportklasse en de dames worden ook zeker het bekijken waard.
Journalist Arco van der Lee van de Persgroep en Astrid Potuijt van De Schakel zullen samen met presentator Wouter Gorter Fred Meeuwissen het hemd van het lijf vragen.

Ook wordt er zoals iedere maand een Barendrechter van de maand gekozen. En het meest interessante nieuws van de afgelopen maand wordt besproken.

Met Gorter aan Tafel is elke tweede donderdag van de maand live te beluisteren op Exxact Barendrecht in de ether op 106.4FM, op www.exxact.nl en via de app.

Advertenties uit de krant