Logo deschakelbarendrecht.nl

Alzheimercafé te gast in Bibliotheek

BARENDRECHT - Op woensdag 17 oktober is het Alzheimercafé te gast in bibliotheek Het Kruispunt. Het belooft een mooie, informatieve en gezellige avond te worden. Alzheimercafés zijn bijeenkomsten voor iedereen die te maken heeft met dementie. Zelf of in de naaste omgeving.

De bijeenkomsten zijn normaal elke derde woensdag van de maand in de Borgstede Barendrecht. De cafés worden georganiseerd door de zorginstellingen Aafje, Laurens, Kijk op Welzijn en stichting de Toekomst. Deze avond staat centraal wat de bibliotheek te bieden heeft op het gebied van dementie. Behalve boeken is er namelijk nog veel meer: herinneringskoffers, spellen, oude films en gewoon een prettige plek om te verblijven. Verhalenverteller Nico van Lent schenkt deze avond een prachtig verhaal, er is muziek van zanger Arthur de Kort en lekkers uit de oude doos. Na de pauze kan er interactief aan de slag worden gegaan met de materialen die in de bibliotheek aanwezig zijn.
Iedereen kan vanaf 19 uur binnenlopen in de bibliotheek. Het programma zelf start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. www.debibliotheekaanzet.nl.

Meer berichten