Afbeelding

Els Schaap en Dik Buitenhuis in Gemeenteloket

Algemeen

BARENDRECHT – Dik Buitenhuis en Els Schaap-Holsheimer zijn donderdag 8 november te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Dik Buitenhuis nam woensdag 31 oktober afscheid van WMO-raad Barendrecht.

Els licht haar rapport 'toegankelijkheid voor mindervaliden en ouderen' toe. Het EVB-raadslid overhandigde het rapport op 30 oktober aan burgemeester Van Belzen. Het is gebaseerd op een rondgang langs diverse publieke plaatsen in Barendrecht, samen met een groep ervaringsdeskundigen. In het rapport wordt bij elk geconstateerd knelpunt een aanbeveling aan het college van B en W gedaan.

Woensdag 31 oktober nam de WMO-raad afscheid van Dik Buitenhuis. Tijdens zijn toespraak benadrukte Buitenhuis het belang van de raad als onafhankelijk adviesorgaan van het college van B en W. De Wmo-raad bestaat uit betrokken inwoners van Barendrecht. Gevraagd en ongevraagd geven zij adviezen aan het college. Deze worden door de gemeenteraad meegewogen in de besluitvorming.

Gemeenteloket is het politieke radioprogramma van Exxact Barendrecht. Het is elke donderdag vanaf 19 uur live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Zie ook exxact.nl/gemeenteloket.

Advertenties uit de krant