Afbeelding

Een beetje zorg uit handen

Algemeen

BARENDRECHT – Wie graag zo lang mogelijk plezierig wil blijven wonen in zijn vertrouwde omgeving, waarbij hij/zij zelf de regie in handen houdt, kan dit mogelijk maken met extra hulp en aandacht van Uit handen.

Sinds twee jaar runnen Sandra Heinrici en Brigitte Schippers het bemiddelingsbureau 'Uit handen'. Zij verzorgen particuliere ouderenbegeleiding en selecteren voor cliënten de begeleider die het best bij hen past. Deze begeleider ondersteunt bij de dagelijkse bezigheden en activiteiten rondom huis of in de omgeving op de momenten wanneer men dit wenst.

De begeleiders van Uit handen zijn vaardige, enthousiaste mensen die met plezier en respect klaarstaan voor hun cliënten. Zo kan Uit handen cliënten een fijne tijd bezorgen en tevens de familie en mantelzorgers ontzorgen, waardoor het leven voor alle betrokkenen iets eenvoudiger wordt.

Uit handen kan op meerdere vlakken ingezet worden. Buiten structurele bezoeken is het bijvoorbeeld mogelijk een begeleider in te zetten ter ondersteuning in de dagelijkse bezigheden na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.

Meer informatie over de diensten en tarieven staat op www.uithanden.eu. Wie interesse heeft in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kan contact opnemen via info@uithanden.eu, 0627556529 en 0613638975.

Advertenties uit de krant