Afbeelding

Holland Zingt naar Rome

Algemeen

REGIO - Christelijke reiskoor Holland Zingt maakt van 7 tot en met 11 mei 2020 een vijfdaagse vliegreis naar Rome. Het bestuur zoekt nieuwe projectleden voor deze reis.

Er wordt gezongen in de St. Pieters Basiliek in Vaticaanstad. Op zondag wordt gezongen in de Friezenkerk. Deze kerk staat midden in het centrum van Rome. Iedere zondag vindt daar een Nederlandstalige dienst plaats. Verder wordt er een groot concert gegeven in de Sant'Andrea della Valle Basiliek. Naast de concerten is er voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan en zijn er excursies gepland.

De tien repetities voor deze reis, onder leiding van dirigent André van Vliet, starten dit najaar en worden op vrijdagavond en zaterdagmorgen gehouden in Puttershoek. Op www.hollandzingt.nl is een uitgebreide brochure te vinden waarin nog veel meer informatie over deze reis te lezen valt. Deze brochure kan ook toegestuurd worden. Aanvragen kan bij Leen Koster via 0628571581.

Iedere alleenstaande koorzanger mag een introducé meenemen. Ondanks het feit dat de koorreis pas in 2020 plaatsvindt, moeten de aanmeldingen vóór 15 maart binnen zijn, want vliegtickets en hotelkamers moeten worden vastgelegd.

Advertenties uit de krant