Afbeelding

Gaby Rasters in Panorama Literama

Algemeen

BARENDRECHT - In Panorama Literama, het live boekenprogramma van Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens donderdag 28 februari schrijfster Gaby Rasters (1975) uit het Limburgse Weert.

Zij is de winnaar van zowel Valentijnprijs 2019 als Publieksprijs 2019 van het Valentijngenootschap. Haar boek 'Nooit meer bang' – met als startpunt de bomaanslag op het Brussels vliegveld Zaventem in maart 2016 – leverde haar dus een dubbelslag op. Logisch dus dat critici melden dat Gaby Rasters het romantische boek een nieuwe dimensie heeft verschaft. Dit jaar zal haar roman: 'Hou me vast zoals ik was' verschijnen bij Uitgeverij Boekerij. Ook komt haar eerste kinderboek uit. De titel is 'Raf de Raaf'. Haar motief als auteur is 'Slechte beslissingen leveren goede verhalen op.'

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van het boek. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken. Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20 tot 21 uur in de programmareeks ExxactLive. Zie voor meer informatie: www.johnbrosens.com. Exxact is in Zuid-Holland Zuid te ontvangen via 106.4FM in de ether en via de kabel op105.9FM. of luister via www.exxactfm.nl.

Advertenties uit de krant