Afbeelding

Geslaagde discussieavond

Algemeen

BARENDRECHT - Een CDA-delegatie van de provincie en het waterschap bracht op uitnodiging van CDA Barendrecht, CDA Ridderkerk en CDA Albrandswaard een werkbezoek aan de BAR-gemeenten. Na een druk programma werd de dag afgesloten met een discussieavond over het betaalbaar houden van de energierekening.

In de werkbezoeken stond duurzaamheid centraal. Zo gaf zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon voorlichting over duurzame voedselproductie en bij sporthal de Wissel in Ridderkerk stond de duurzame bouw van deze energie-neutrale hal centraal.

Een Lage Lastenfonds is de inzet van CDA bij de komende Provinciale Staten-verkiezingen. Tijdens de druk bezochte discussieavond ging Adri Bom-Lemstra, lijsttrekker en gedeputeerde van Zuid-Holland, in op de rol van het Lage Lastenfonds voor het betaalbaar houden van de energierekening. Bom-Lemstra gaf aan: ,,Wij willen een duurzame energietransitie die realistisch is. Dat wil zeggen haalbaar en betaalbaar voor iedereen! De energietransitie is van iedereen en voor iedereen. Daar waar de financiën in de weg staan, helpen we. En daar is het lage lastenfonds voor."

Advertenties uit de krant