Afbeelding

Open huis bij HVB

Algemeen

BARENDRECHT - Bij Historische Vereniging Barendrecht (HVB) is zaterdag 2 maart open huis. Het gebouw aan Dorpsstraat 150, d'Ouwe School, is dan geopend van 10 tot 13 uur. Van de diverse werkgroepen staan er die ochtend vrijwilligers klaar om belangstellenden te ontvangen.

Bij de ontvangst wordt er een introductie gegeven over de activiteiten en het vrijwilligerswerk. De werkgroepen van HVB kennen diverse disciplines, zoals Archieven Oud Barendrecht en Genealogie, Barendrecht van vroeger op ansicht, foto en film, Bibliotheek en Archief, Bodemonderzoek, Documentatie en ontwikkeling Barendrecht, Monumentenzorg, Het De Schakel archief, Tentoonstellingen, Restauratie en onderhoud voorwerpen. Een veelzijdige lijst waar voor een ieder die 'het geheugen van Barendrecht' een warm hart toedraagt, altijd iets interessants te vinden is.

Het museum is geopend tot 13 uur aan Dorpsstraat 150a (naast de Watertoren) te Barendrecht. De toegang is gratis. Iedereen is welkom. Zie voor de laatste informatie www.historischbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant