Afbeelding

Podium Vis vol gasten

Algemeen

BARENDRECHT – Jos Vis ontvangt dinsdag 12 maart in Podium Vis op Exxact Barendrecht een hoop gasten. Tussen 20 en 21 uur eerst Ranu Ramsoedjas en Rob Bhaggoe. In dit uur richt Jos de schijnwerper op stichting Laxmi en de Waterschapsverkiezingen.

Stichting Laxmi is ontstaan vanuit de Hindoestaanse gemeenschap. Het doel is om aandacht te schenken aan de Hindoestaanse cultuur en het verbinden van Barendrechters uit alle culturen. Voorzitter Ranu Ramsoedjas komt alles over deze stichting vertellen. De Waterschapsverkiezingen worden gehouden op 20 maart. Rob Bagghoe, projectmanager en technisch manager bij Hoogheemraadschap van Rijnland komt het nut van het Waterschap uiteenzetten.

Tussen 21 en 22 uur ontvangt Jos Sebastiaan van Mill, Florian Pronk en Freek Hengstmengel. Woensdag 27 februari was de eerste uitzending van Jongerencafé op Exxact. Sebastiaan en Florian, de bedenkers en presentatoren, komen vertellen wat de inhoud en het format van dit programma zijn en kijken terug op de eerste aflevering. Heren 1 van CVV Spirit, uitkomend in de promotieklasse, heeft sinds oktober een 'playing coach'. Deze uitzonderlijke combinatie wordt gedaan door Freek Hengstmengel. Hij komt vertellen hoe hij dit doet.

Podium Vis is iedere dinsdag te horen op Exxact: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, via exxact.nl en de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant