Afbeelding

De Wijngaard in 'Hart'

Algemeen

BARENDRECHT - In het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht zijn dinsdag 19 maart interviews te beluisteren die zondag 10 maart zijn opgenomen in de dienst van V.E.G. De Wijngaard.

Leden ontmoeten elkaar elke zondagmorgen in het Trefpunt. Een gemeenschap waar bezoekers onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van God kunnen ervaren.

In deze dienst ging de jonge spreker Luuk Berendse voor. Luuk is lid van de gemeente en heeft de gave in het openbaar te spreken. Het thema was 'Bestemming'. Voor de kinderen is er een eigen kinderprogramma. Doordeweeks functioneren de huiskringen om elkaar in geloof op te bouwen en vriendschapsrelaties aan te gaan. Zo houdt De Wijngaard ieder jaar een gemeenteweekend in maart, met worship, sprekers, gesprekken en nieuwe vriendschappen. Het voorgaand oudstenechtpaar is Casper en Hulda Moerland.

Hart voor Barendrecht bezoekt de komende weken regelmatig de kerken en gemeenten die binnen Hart voor Barendrecht participeren. Zij gaan in gesprek met mensen die actief zijn in de dienst of gemeente. Het radioprogramma is iedere dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht via FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxactfm.nl. Zie ook www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant