Afbeelding

Senioren Paasontbijt in Keizerswaard

Algemeen

ROTTERDAM - Winkelcentrum Keizerswaard houdt woensdag 17 april weer een geheel verzorgd paasontbijt in de passages. Ruim 450 senioren uit IJsselmonde kunnen daar ontbijten.

Onder senioren is er veel eenzaamheid. Daar vormt het gebied rondom winkelcentrum Keizerswaard helaas geen uitzondering op. Gebied IJsselmonde kent het op twee na hoogste aandeel eenzamen in Rotterdam.

Eenzaamheid heeft een negatieve invloed op het welzijn van mensen en kan tot allerlei klachten leiden, zowel geestelijk als lichamelijk. Om dit tegen te gaan ontvangen de senioren van IJsselmonde regelmatig (georganiseerd) bezoek en worden er wijkmaaltijden gehouden. Desalniettemin blijft er behoefte aan meer activiteiten voor deze senioren. Daar gaan de winkeliers van winkelcentrum Keizerswaard een steentje aan bijdragen.

Het ontbijt start om 9 uur en eindigt om 11.30 uur. Ervaring leert dat het een gezellige ochtend wordt en het de senioren aan niets zal ontbreken. Een groot aantal winkeliers levert een bijdrage en zorgt ervoor dat de senioren kunnen aanschuiven aan een rijkelijk gevuld ontbijt. Er is ook  veel muziek: piano, gitaar en saxofoon. Troubadour Edward Val zingt tophits verpakt in een akoestisch jasje en geïmproviseerde persoonlijke liedteksten. Er zal een gouden bruidspaar in het zonnetje worden gezet.

Advertenties uit de krant