Afbeelding

Maranathakerk in 'Hart'

Algemeen

BARENDRECHT - In Exxact-radioprogramma Hart voor Barendrecht zijn dinsdag 14 mei interviews te beluisteren die zondag 5 mei zijn opgenomen in de dienst van de Nederlands Gereformeerde Maranathakerk.

Kenmerkend voor deze gemeente is het flinke aantal jonge gezinnen. Het is een streekgemeente voor Barendrecht en omstreken. Naast de zondagse diensten zijn er jeugd- en jongerenavonden, Bijbelkringen voor jongeren, ouderen en vrouwen waarin ontmoeten, met elkaar meeleven en samen de bijbel bestuderen de kern vormen. De voorganger in deze dienst was Herman Scheffer, nu een klein jaar predikant van deze gemeente. Het thema was 'Keuzes maken'.

Hart voor Barendrecht bezoekt regelmatig de kerken en gemeenten die binnen Hart voor Barendrecht participeren. Medewerkers gaan in gesprek met mensen die actief zijn in de dienst of gemeente. Hart voor Barendrecht is iedere dinsdag van 19 tot 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. De zender is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxactfm.nl. Meer informatie over Hart voor Barendrecht via www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant