Logo deschakelbarendrecht.nl
‘Land of Rutopia’, een gedetailleerd werk van Ruben de Bruijn (Willem de Kooning Academie).
‘Land of Rutopia’, een gedetailleerd werk van Ruben de Bruijn (Willem de Kooning Academie). (Foto: unknown author)

Vers Kunstweekend

HEERJANSDAM - Bergarde Galleries presenteert zaterdag 18 en zondag 19 mei het tweede Vers Kunstweekend. Hiervoor selecteerden de curatoren dertien veelbelovende kunstenaars en ontwerpers.

Vers verwijst niet naar leeftijd, maar naar talent dat de eerste stappen in de professionele kunstwereld zet. Het wordt een weekend vol kunstontdekkingen en ontmoetingen. Bezoekers kunnen een praatje maken met de kunstenaars of zich professioneel laten adviseren over het aankopen van kunst.

Daarnaast is de kunstcollectie van Bergarde te bezoeken, met onder meer werk van Andy Warhol en Lucebert. Dit collectie is normaal gesproken enkel met rondleiding te bezoeken of tijdens evenementen. De kunstenaars tonen hun werk in zowel de galerie als in het collectiegebouw (Het Buitenland 1, Heerjansdam).

Tussen 11 en 17 uur is iedereen welkom. De toegang is gratis. Kijk op bergarde.com/vers voor meer informatie.

Dit zijn de Verse talenten: Daniel Arthuus, Ruben de Bruijn, Leonie van den Ende, Nick Ernst (Artklub), Myriam Gras, Marleen van Haaften, Ai Hashimoto, Jolijn van den Heuvel, Esther Hoogendijk, Joseph Huot, Chiel Morssink, Elwy Schutten en Margherita Soldati.

Meer berichten