Zestig jaar getrouwd
Logo deschakelbarendrecht.nl

Zestig jaar getrouwd

BARENDRECHT - Burgemeester Jan van Belzen feliciteerde maandagmorgen 20 mei het echtpaar Van Beveren-Pabbruwee met hun diamanten huwelijk. Het echtpaar trouwde op 21 mei 1959. Het feest werd op dinsdagavond gevierd met de familie. Het echtpaar ging samen een aantal dagen naar Epe om heerlijk te fietsen op De Veluwe.

Meneer en mevrouw van Beveren kregen twee kinderen en hebben inmiddels zeven kleinkinderen. Ze leerden elkaar kennen bij het cargadoorsbedrijf 'Houder en Veder', waar ze op dezelfde afdeling werkten. Mevrouw zocht uit dat meneer regelmatig ging zwemmen en ging zelf met haar vriendin ook naar het zwembad. Zo begon de liefde. Daarna zocht mevrouw een andere baan omdat ze liever niet bij elkaar bleven werken.
Na hun trouwen woonden ze zes jaar in Ridderkerk. Zes jaar later verhuisde het echtpaar naar Barendrecht, waar ze tot op de dag vandaag wonen. Toen er kinderen kwamen, stopte mevrouw met werken. Beiden zijn jarenlang actief geweest met golfen en tennissen. Tegenwoordig fietsen ze vooral nog.

Meer berichten