Logo deschakelbarendrecht.nl

Mooie opbrengst voor Ride4Kids

RIDDERKERK - In samenwerking met Harriëtte Mesland en Piet Plaisier van Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk werd zaterdag 8 juni een benefietdiner gehouden ten bate van stichting Ride4Kids. Zo'n vijftig gasten genoten van een uitstekend verzorgd walking diner en van enkele muzikale intermezzo's. Deze werden uitgevoerd door Van Bezemwijk, trombonist Damyan Vermaas en zangeres Melanie Dorchain.

De mensen van de Paradijshoeve, de gelegenheids-crew bestaande uit jonge vrijwilligers en de muzikanten verleenden allemaal belangeloos hun medewerking. Lokale ondernemers leverden ingrediënten voor het diner en leuke prijzen voor de tombola.

Dankzij al deze bijdragen kreeg Peter van Dalen aan het einde van de avond een cheque overhandigd waarop een bedrag van 2.347,50 euro was geschreven.

Peter van Dalen zet zijn hobby al jarenlang in voor het goede doel. Als deelnemer aan de Pyreneeën Challenge van Ride4Kids zal hij van 11 tot en met 13 september al fietsend geld inzamelen voor kinderen met een zeldzame energiestofwisselingsziekte. Iedere week worden er in Nederland een à twee kinderen geboren met deze zeldzame ziekte. Zeventig procent van hen zal nooit volwassen worden, vijftig procent overlijdt voor hun tiende verjaardag. Het geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan behandelingen. Meer weten over Stichting Ride4Kids of doneren? Dat kan via www.ride4kids.nl.

Meer berichten