Logo deschakelbarendrecht.nl

Carnisse Veste viert vijftien jarig jubileum

BARENDRECHT – Winkelcentrum Carnisse Veste bestaat binnenkort vijftien jaar. Om dat te vieren trakteert het winkelcentrum de komende anderhalve maand op meer dan honderd cadeaus voor bezoekers tijdens de kassabonnenactie die loopt van 12 augustus tot en met 20 september en de 3D streetpainting fotowinactie van 28 augustus tot en met 20 september. Voor zaterdag 21 september staat er een gezellig jubileumevenement gepland. De trotse en gedreven winkeliers en winkelmedewerkers vertellen in de aanloop naar het jubileumfeest hun persoonlijke verhaal op de Facebookpagina van het winkelcentrum.

Kassabonnenactie

Spaar bij elkaar opgeteld 50 euro aan aankoopbonnen van de winkels in Carnisse Veste, stop deze in de actie-envelop verkrijgbaar in de winkels en doe deze in de inleverbox boven of beneden in de passage. Wekelijk worden er mooie cadeaus verloot.

Winkeliersverhalen

Benieuwd hoeveel paar schoenen weekendhulp Anne van Nelson Schoenen in haar kast thuis heeft staan? Of wie er op de bruiloft van een klant is uitgenodigd, omdat ze er een leuke band mee opgebouwd heeft in de winkel? Volg dan de Facebookpagina van Carnisse Veste, want daar staat de komende zes weken bijna dagelijks een persoonlijk verhaal over de ondernemers en winkelmedewerkers van het centrum.

Jubileumevenement

Net zoals bij de opening van het winkelcentrum vijftien jaar geleden, heeft deze middag een kasteelthema. Naast lekkere gebakjes zijn er verschillende muziekoptredens, een Middeleeuwse muziekdichter, een interactief poppentheater en schminkprinsesses. Kom verkleed als ridder, prinses, koning, koningin of een ander kasteelthema, ga op de foto, laat vrienden en familie je foto liken op de Facebookpagina van Carnisse Veste. Er zijn mooie prijzen mee te winnen.

3D streetpainting

Beneden bij de roltrappen aan het Van Beuningenplein vindt men vanaf begin september een 3D streetpainting. Neem plaats op de koninklijke troon, post de foto op Facebook en tag @carnisseveste. Ook hier zijn tal van prijzen mee te winnen.

www.carnisseveste.nl & www.facebook.com/Carnisseveste

Meer berichten