Afbeelding

FunkyFeet start nieuw dansseizoen

Algemeen

BARENDRECHT - De scholen zijn weer begonnen, iedereen komt weer in het normale ritme en ook bij FunkyFeet is het weer Time2Move.

Op de locaties Waterpoort en De Vrijheid (Brandsma-akker) wordt ook dit seizoen weer lesgegeven in de stijlen: HipHop, Moderne Dans & Breakdance voor kids en jeugd, Kinderdans voor de aller jongste en Let's Dance voor de volwassen. De selectieteams trainen voor diverse optredens en wedstrijden in het land. Het docententeam heeft er weer heel veel zin in om met alle nieuwe en bestaande dansleerlingen tegenaan te gaan. Het team bestaat komend jaar uit: Susan Watson, Danielle van der Holst, Joey van der Slot, Miquel Kapel, Jamie Debets en Anique Schoonenbeek. Op het programma staan onder andere onze eigen Danswedstrijd, Pepernotendisco, Leerlingenvoorstelling in Theater Zuidplein en diverse demonstraties zoals bij het jaarlijkse Barendrechts Winterfeest en Zomerfeest.

 Voor meer info over ons lesprogramma, kijk op: www.funkyfeet.nl. Of stuur een mail naar info4you@funkyfeet.nl voor een gratis proefles.

Advertenties uit de krant