Afbeelding

Muziek voor Kleuters en BlokfluitKids

Algemeen

BARENDRECHT - Na de herfstvakantie op donderdag 31 oktober start Harmonievereniging Barendrecht weer met een nieuwe workshop voor kleuters van ( bijna) 4 en 5 jaar.

Met verhaaltjes en liedjes komen muzikale thema's op een speelse wijze aan bod. De kinderen beleven de muziek met heel hun lijf en er is een afwisseling tussen beweging en concentratie. Ook spelen ze regelmatig zelf op kleine instrumentjes en maken ook kennis met grotere instrumenten. Kortom muziek beleven op een speelse manier.

Voor kinderen vanaf 6 jaar is er op dinsdag 29 oktober een nieuwe groep BlokfluitKids. Voor beide workshops wordt op de laatste les voor de kerstvakantie een presentatie gegeven aan ouders en belangstellenden.

Alle workshops beslaan 7 lessen en kosten € 49,00 en worden gehouden in het Trefpunt, Dr. Kuijperstaat 4 in Barendrecht.

Heeft u kinderen in deze leeftijd en lijkt het uw kind leuk om in aanraking te komen met muziek geef het dan z.s.m. op als u verzekerd wilt zijn van een plaats bij één van de groepen. Mail naar: secretaris@harmoniebarendrecht.nl. of bel Maria Prooi 06 42412638 Informatie over de vereniging: www.harmoniebarendrecht.nl

Advertenties uit de krant