Logo deschakelbarendrecht.nl
De deelnemers aan het Exxact Jongerencafé.
De deelnemers aan het Exxact Jongerencafé.

Terugblik op Exxact Jongerencafé

BARENDRECHT – Op woensdagavond 30 oktober waren jonge ondernemers te gast in een uitzending van het Exxact Jongerencafé.

Ben Woldring vertelde over hoe hij als 13-jarige een website startte en hoe dit uitgroeide tot de Bencom Group. Albert en Ronald den Braven vertelden over hoe ze hun familiebedrijf BelNed hebben overgenomen en welke ontwikkeling ze daarin hebben meegemaakt. Job Hoogenboom was als jongetje al bezig met het verhandelen van onder andere caps, wat uitgroeide tot zijn nieuwe startup Hooperz Nation. Ricardo Grashuis, Sijbrand Groenendijk en Valentijn Westerink wonnen dit jaar Barendrechts Beste met hun idee voor meer activiteiten voor jongeren in Barendrecht en zijn daarmee de oprichters van Stichting Petition.

Mede door een match van Barendrechtse Uitdaging zijn er ook video opnames gemaakt door Jongens van Nipkow. Deze videoregistratie komt zo spoedig mogelijk online op de website. De radiouitzending is nu al terug te luisteren via: www.exxact.nl/category/programmas/exxact-jongerencafe en www.exxactjongerencafe.nl.

Meer berichten