Logo deschakelbarendrecht.nl
William Vat.
William Vat.

William Vat in gesprek over Mooi Wonen

BARENDRECHT - William Vat gaat op donderdag 7 november "Live" van 20 tot 21uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over Mooi Wonen.
Willen we niet allemaal ; mooi wonen, werken en recreeren. Onze auto op een goede plek kunnen zetten en onze kinderen veilig laten spelen. Vaak lijkt dit vanzelfsprekend, maar hoe komt dit tot stand? Stedenbouwers spelen hierbij een grote rol. Zij zijn de spin in het web die alle eisen, wensen, ambities, problemen en kansen aan elkaar knopen om te komen tot een mooie nieuwe plek. Wat doen zij precies en hoe werkt dat nou?

William gaat in deze uitzending in gesprek met Jeroen Goes van Stedenbouwkundig Adviesbureau Wissing uit Barendrecht en Nina Ravenstein van P.A.D. Landscape is een bureau dat al 65 jaar in Barendrecht zit en door heel Nederland werkt aan gewaardeerde woon en werkgebieden, recreatie en speelterreinen en bestemmingsplannen en visies. Praktisch heel Barendrecht is bijvoorbeeld van hun hand. P.A.D. Landscape is expert op het gebied van natuurinclusiviteit. Dit speelt ook in de stedenbouw een grote rol en draagt bij aan mooi en verantwoord wonen. Het wordt een interessant gesprek over mooi wonen en prettig verantwoord leven.

In deze Live "William in gesprek met... "Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van the Highway67 en Americana music.

Exxact Live "William Vat in gesprek met..." is te beluisteren op donderdag 7 november van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl

Meer berichten