Logo deschakelbarendrecht.nl

Afsluiting van de korte cursussen bij CultuurLocaal

BARENDRECHT - Op maandagavond 25 en woensdag 27 november worden bij CultuurLocaal de korte cursussen afgesloten. Jonge kinderen die de afgelopen 10 weken kennis hebben gemaakt met een van de vele instrumenten laten horen wat ze zoal hebben geleerd.

Op maandag zijn dat gitaar-, klarinet- en vioolleerlingen en is er een zanggroepje en een singer song leerling. Op woensdag spelen keyboard- en pianoleerlingen, gitaar- en vioolleerlingen en dwarsfluit- en accordeonleerlingen.

Alle trotse ouders, opa's en oma's en anderen kunnen komen luisteren in de BaerneZaal aan de Buitenlandse Baan 1. Veelal zijn de liedjes (nog) niet langer dan een minuutje, maar het enthousiasme is er niet minder om. Aanvang is 18:30 uur, de toegang is gratis en de uitvoering duurt niet langer dan een uurtje.

Na afloop van de cursus kunnen de leerlingen kiezen of ze dóórgaan op hun instrument of dat ze misschien een ander instrument willen uitproberen. Een nieuwe reeks korte cursussen start in januari in zowel Barendrecht centrum als Carnisselande. De inschrijving hiervoor start eind november.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten