Afbeelding

Exxact Jongerencafé over eenzaamheid onder jongeren

Algemeen

BARENDRECHT - Op woensdagavond 27 november is er tussen 19 en 21 uur weer een uitzending van het Exxact Jongerencafé live vanaf de Cascade in Het Kruispunt. Het thema van de uitzending is dit keer het toenemende gevoel van eenzaamheid onder jongeren.

Stichting Join Us brengt door middel van het organiseren van bijeenkomsten jongeren bij elkaar, om een sociale verbinding tot stand te brengen. Zij vertellen tijdens de uitzending hoe ze dat doen. 113 zelfmoorpreventie zal meer vertellen over de gevolgen wanneer eenzaamheid ontspoort in suïcidegedachtes en welke gevaren jongeren lopen. Namens Kijk op Welzijn schuift Steven Schaap aan om te vertellen over zijn ervaringen in Barendrecht met eenzaamheid onder jongeren.

Het jongerenpanel is aanwezig om te debatteren over het onderwerp en om de gasten van vragen te voorzien. Presentatie in handen van Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19 en 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel) en via exxact.nl.

(foto:  Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.)

Advertenties uit de krant