Logo deschakelbarendrecht.nl

Ondernemer en muzikanten te gast bij Jos Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving. Met dinsdag 14 januari tussen 20en 21uur: Dennis Boom. Hij  is sinds juni 2019 de nieuwe eigenaar van Spruit eten en drinken, de horecagelegenheid in Het Kruispunt. Hij woont al 25 jaar in Barendrecht en heeft zijn sporen in de detailhandel (Bruna) en in de horeca (lunchrooms en fastfood) ruimschoots verdiend. Maar wie is Dennis Boom? Ook hierop deze avond het antwoord.

Tussen 21 en 22 uur heeft Jos een muzikale ontmoeting met Maxime Philips (Heerjansdam) en Armando Riung. Sinds kort gaan zij na hun huwelijk als mr. & Mrs. Sumandari door het leven. Beiden hebben dezelfde passie: muziek. Maxime is voor vele luisteraars geen onbekende. Zij was al eerder te gast bij de programma's van Jos. Vanavond dus een hernieuwde- en nieuwe kennismaking. Natuurlijk geven ze ook een mini-concert.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Luuk van Kwawegen

De "live" uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van tussen 20.00 en 22.00 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de Ether wereldwijd en 105.9FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van Tuneln en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl

Meer berichten