Jaap Bac en Cees Versendaal.
Jaap Bac en Cees Versendaal.

Gesprek met nieuwe voorzitters Voedselbank

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 28 januari zijn Jaap Bac en Cees Versendaal te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Cees Versendaal en Jaap Bac nemen samen het voorzitterschap van Stichting Voedselbank Barendrecht op zich. Jaap Bac heeft veel ervaring in het bedrijfsleven opgedaan en Cees Versendaal in de politiek.
Bij de Voedselbank helpen tientalen vrijwilligers mee om wekelijks voedselpakketten samen te stellen en te verstrekken aan mensen die onder een bepaald bestaansminimum leven. De pakketten worden vanuit twee lokaties in Barendrecht aan de klanten van de Voedselbank verstrekt. De levensmiddelen worden ingezameld bij winkeliers, bedrijven, kerken en particulieren. De pakketten worden aangevuld met voedsel uit het Voedselbankdistributiecentrum in Rotterdam. Indien nodig worden levensmiddelen ingekocht. Voor deze levensmiddelen en andere kosten is de Voedselbank is afhankelijk van giften. Levensmiddelen kunnen op donderdagmiddag tussen 13.30 en 14.30 ingeleverd worden aan de Bachlaan 4.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxactfm.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl

Advertenties uit de krant